Events

prev
Page 17 of 23
next

The Art of the Possible - building Creativity and Innovation in Mobile

Agenda Framework The art of the possible - building creativity and innovation in mobile
TIME SPEAKERS 
1:30pm - 2:00pm 30min Registration & Networking
2:00pm - 2:15pm 10min Opening & Welcoming Remarks MMA 
2:15pm - 2:45pm 30min Opening Keynote Enver Groenewald, CCM Director Africa, Unilever
2:45pm - 3:15pm 30min Mobile Marketing - It's still Marketing Doug Place, CMO Nando's South Africa
3:15pm - 3.45pm 30min Bringing together social, commerce and ads Matt Talbot, Senior Vice President, Emerging Solutions, BBM (Blackberry Messenger)
3:45pm - 4:15pm 30min Mobile Marketing Insights – SMoX: How much of my budget should I be spending in mobile? Chris Babayode, MD MMA EMEA
4:15pm - 4:45pm 30min Been there, done that, got the T-shirt: Industry Practitioners in Mobile Advertising discuss the Art of the Possible Moderator: Miles Murphy, Founder & CEO, Liqourice
Aidan Baigrie Regional Head Facebook Africa
Andy Powell, Head of Sales, ME, Turkey & Africa, inMobi
Andrew Kramer, Head of Sales Africa, Opera Mediaworks
4:45pm - 5:15pm 30min Video creative in a digital & mobile world Monique Claassen, Director Media & Digital Insights, Millward Brown SA
5:15pm - 5:30pm 15min Closing remarks MMA
5:30pm - 6:30pm 1hr Cocktail reception

Event Link: http://webgui.unibase.co.za/scripts/eri.dll?pagename=dispevent&ecode=FE0034

prev
Page 17 of 23
next

Join our Community For Free!

Click here to join our local MMASA community